top of page

2.10.2022 – 27. nedelja med letom – roženvenska – Pomnožena vera

»Apostoli so rekli Gospodu: 'Pomnôži nam vero!'« (Lk 17,5)

Gospod pošlje odposlance, da prinašajo Očetovo usmiljenje do konca sveta. Takoj se čutijo neprimerni in premajhni za to nalogo. Vera je osebno izkustvo Očetovega usmiljenja, ki je vir našega poslanstva k bratom in sestram. Vsak dan prosimo za vsakdanji kruh, ki je naša vera. Prosimo tudi za odpuščanje, da bi ga sprejeli in podarjali bratom in sestram. V veri Vanj zmoremo vse, kajti On nam daje moč. Verujem, ko ne zaupam več vase in pustim, da deluje On. Tedaj sem močan v slabotnosti. Gospod nam služi in nam postreže s svojo močjo, ki je ljubezen za vse, življenja za vse, odpuščanje za vse. V molitvi rožnega venca zajemam in Njegove moči, da deluje v moji slabotnosti in po njej. Zajemam iz moči Cerkve, ki je Kristusov vseoživljajoči Svetu Duh.


79 views1 comment

1 Comment


Zoran Štros
Zoran Štros
Oct 01, 2022

.

SIN od Boga Jedinoga Oca YHVH - G Yehoshua = POSLANIK poslan od Boga Oca Jedinoga YHVH Bog NE šalje Boga! Bog šalje svoga SLUGU!

...................

NIJE SE BOG JEDINI OTAC YHVH UTJELOVIO NEGO JE BOG OTAC YHVH UTJELOVIO SVOGA SINA DO TADA NEBESKO DUHOVNO BIĆE I POSLAO SVOGA SINA NA ZEMLJU stihovi samo iz Ivana od SAMOGA SINA

=========


IVAN 3,17

Ta BOG nije POSLAO SINA na svijet da sudi svijetu,

nego da se svijet spasi po njemu.

IVAN 3,34

Uistinu, ONAJ KOGA BOG POSLA Božje riječi govori

jer Bog Duha ne daje na mjeru.

IVAN 4,34

Kaže im Isus: "Jelo je moje vršiti volju ONOGA KOJI ME POSLA

i dovršiti djelo njegovo.

IVAN 5,23

Like
bottom of page