top of page
CGP (3).png

Hvaležen sem za Tvojo velikodušnost, naklonjenost, dobrotljivost, zvesto podporo in materialne darove. Po tebi doživljam, kako Bog očetovsko in konkretno skrbi zame in za moje sodelavce.

Bog ti povrni, ker omogočaš moje delo in preživetje.

V drobno znamenje hvaležnosti ti pripenjam elektronsko knjižico, v kateri je za vsak dan v letu kratka misel in molitev k sv. Jožefu. Knjižico prejmeš s klikom na darilo.

Če v kazalu na začetku pritisneš datum z naslovom, te popelje na želeni dan.

iz srca hvaležen p. Vili Lovše DJ

darilo1.png

Podatki za nakazilo:

Name: Viljem Lovše, Mariborska 9, Radlje ob Dravi

NOVA KBM

SI56 0434 3026 1759 071

Namen za darovanje svetih maš

Spoštovane sestre in cenjeni bratje, hvaležen vam bom tudi za namene za darovanje svetih maš. Z veseljem in hvaležnostjo sprejemam vaše namene in po njih mašujem. Iskrena hvala vam že vnaprej.

1% dohodnine za Družbo Jezusovo?

Spoštovan prijatelj Družbe Jezusove!

Država nam je ponovno dala dovoljenje, da se lahko del dohodnine nameni za posamezne cerkvene dejavnosti, kot so redovne skupnosti in župnije. Ta del po novem znaša 1%, kar je polovico več od prej. 

Velika hvala, če se boš odzval in ta del namenil jezuitom oziroma Družbi Jezusovi.

Obrazec je mogoče oddati elektronsko ali pa “peš” po pošti. Spodaj so podatki, v priponki pa izpolnjen obrazec s potrebnimi podatki (razen tistih, ki so donatorjevi). Pošlje se na lokalni Finančni urad, kjer imaš stalno bivališče. Ta urad moraš poiskati na spletu. Za Ljubljano je naslov: Finančni urad Ljubljana, Davčna ulica 1, p.p.107, 1001 Ljubljana. Za Maribor naslov: Finančni urad Maribor, Titova cesta 10, 2000 Maribor. Ti uradi spadajo pod Finančno upravo Republike Slovenije. Rok za oddajo je 31. december.

Obrazec za namenitev dela dohodnine lahko zavezanec odda:

bottom of page