top of page
Man Kayaking

SKUPINA ZA MOŠKE

Skupina je namenjena možem, očetom in sinovom.

Našo skupino sestavljajo možje, ki hočejo svojo moškost graditi v veri. Skupaj se učimo prepoznavati Dobro, Lepo in Resnično in se zanj odločati. Ne bojimo se duhovnega boja za ta cilj, ampak ga zavestno sprejemamo. Drug drugemu pomagamo na naši skupni poti in rastemo v sodelovanju.

Image by Kevin Erdvig

Na spletni strani https://moskaduhovnost.si/krscanske-skupine-za-moske-v-sloveniji-2/

najdete podatke, kje se v Sloveniji možje že redno dobivamo in se lahko pridružite ali pa povabite druge može in fante po predhodnem dogovoru s kontaktno osebo.

Nekatere skupine so še v nastajanju, vse skupaj pa so spodbuda, da zasnujete skupino tudi v vašem kraju. Pri tem vam je lahko v pomoč:

  • p. Viljem Lovše s predstavitvenim predavanjem o moški duhovnosti in metodi dela v skupini za moške (Kontakt: p.vili.lovse@gmail.com, Tel.: 041 632 626),

  • gradivo za srečanja, ki ga po dogovoru dobite po e-pošti,

  • možnost objav na spletni strani moskaduhovnost.si,

  • udeležba na Odmikih za moške.

close-up-man-reading-bible-with-cross-hanging-religion-belief-concept – kopija.jpg

DUHOVNO SPREMLJANJE

Duhovno spremljanje pomaga pri hoji za Jezusom, ki je pot sprejemanja in odgovarjanja na Božjo zastonjsko in brezpogojno ljubezen. Življenjska zgodba vsakega od nas je edinstvena, Bog nam lahko po drugem človeku (duhovnem spremljevalcu) pokaže na naše poslanstvo in nas povabi v spremembo. Kaj meniš?  Bi vstopil v to izkušnjo? 

Sad on Couch

ZOOM SKUPINE ZA ŽENSKE

zoom skupine Fabiola.png
Sitting on a Bench
bottom of page