top of page

Vabim vas na duhovne vaje v tišini, kjer boste lahko našli notranji mir, spokojnost in okrepili svoj oseben odnos z Bogom. V sodobnem svetu, polnem hrupa in kaosa, je tišina redka in izredno dragocena. Duhovne vaje so priložnost, da se ukoreninimo v vir resnične moči iz katerega lahko živimo vsak trenutek. Zahtevni časi so, a kristjani imamo to veliko srečo, da je Bog v nas in mi v Njem. Vse bistveno za naše življenje je Bog že storil in hrepeni, da to sprejmemo. On osvobaja naša srca in nam daje moč in trdnost, ki nam je svet ne more dati. 
Vsak dan smo objeti v evharistijo, povabljeni v osebno druženje z Božjo Besedo, v oseben pogovor z voditeljem duhovnih vaj. Vsak bo vsak dan povabljen na sprehod v tišini z Jezusom.
Naš notranji boj ima zmagovalca, ki komaj čaka, da ga sprejmemo. Vzemite si čas zase in se pridružite nam na čudoviti lokaciji v Olimju. Vas pričakujem in se vas veselim.

O DUHOVNEM ODMIKU V TIŠINO

Hiter ritem življenja, vpetost v službo, izkoriščevalnost družbenega sistema, vse večja nebogljenost v medsebojnih odnosih in ne obvladanje umetnosti dobre komunikacije, pritiski s strani medijev in umetno prebujen strah zase in še in še. 

SPOMINI PRETEKLIH ODMIKOV V TIŠINI

IMG_20190803_153433
IMG_20190803_163118
bottom of page