top of page
odmik za ženske (9).jpg

​​Enodnevni odmik za ženske ŽENSKA, VARUHINJA ŽIVLJENJA 

Župnija Kamnje,  Dobravlje, 22. april 2023 od 8.00 do 17.00
Vodi: ga. Karmen Kristan

 

Več informacij: karmen.kristan@gmail.com
 

Ženske vseh stanov v sebi utelešamo materinskost, ki se daje in varuje življenje. Ponovno moramo odkriti svojo ženstvenost, ki nam je dana v odnosu do moškega,ki nam je v izziv dopolnjevanja, ne pa tekmovanja.

Bog je iz srca izdihnil vsako življenje kot neprecenljivi dar, On biva v vsem in vsemu daje rast ter vse dobro. Zanj je vsaka ženska  ljubljena in dragocena, On napolnjuje njen ljubezni željan vodnjak brez dna in v  polnosti zadosti hrepenenju ženske duše. Ženska iz tega zavedanja oživlja v svojih grobovih in cveti. Ko ženska zajame iz tega vrelca Ljubezni, postane lepa in polna Življenja; ne bo več drugih posedovala, ampak se bo lahko podarjala in skrbela za ohranjanje življenje v vseh oblikah, kajti to je njeno temeljno poslanstvo.

Okvirni program: 

Skupaj bomo odkrivale od Boga podarjeno ženstvenost, ki varuje življenje. Pri tem nam bodo pomagali tudi molitveni plesi v krogu in skupna molitev. Sveta maša bo krona našega dneva. Preproso kosilo bomo obogatile s prijateljskim klepetom in se še bolj povezale na sprehodu. V zaključnem ženskem krogu bomo obudile hvaležnost za vse prejeto.

Več informacij prejmete po prijavi.

 

Drugi planirani duhovni odmiki za ženske v letu 2023:​ 

  •  Olimje, 20.-23.oktober 2023

SPOMINI PRETEKLIH ODMIKOV ZA ŽENSKE

ODMEVI UDELEŽENK 

"Karmen vse pohvale in zahvale za strokovno vodenje in vsa res kvalitetna gradiva, film in za vse kar smo prejele. Nimam besed s katerimi bi opisala kako sem srečna, zadovoljna in vesela ob vsem prejetem. Na odmiku sem bila močno nagovorjena, da premišljujem o svoji ženski naravi in svoji ženstvenosti... Hvaležna sem, da se mi je končno začel odpirati svet žensk v Božji perspektivi!"

- Helena

"V zares varnem in odprtem okolju smo si med seboj lahko delile svoje najglobje življenjske izkušnje, svoje padce in zmage, svoja razmišljanja, svoja doživljanja Boga, vere. Čas v Olimju se je zares ustavil v nekem čudovitem trenutku življenja. Verjamem, da bom iz tega srečanja nahranjena še dolgo."

- Darja

IMG_0126
IMG_20190928_141915
IMG_20190928_134605
IMG_0140
IMG_20190928_134000
IMG_20190928_133652
IMG_0136_edited_edited
bottom of page