Duhovni odmik za moške 

SVOBODEN SI

Olimje, 11.-13. november 2022
Vodi: p. dr. Viljem Lovše


Vsak od nas možakarjev je prepričan, da je svoboden. Kako si predstavljam svobodo? Ali sem svoboden le takrat, ko me nihče od zunaj ne zasužnjuje? Za kakšno ceno sem se tej svobodi pripravljen odreči? Bi jo zamenjal za golo telesno življenje? Ali jo sprejemam kot dar, ali menim, da je moja last? Dobrodošel, če želiš, da bomo skupaj naredili korak naprej v resnični svobodi. Mladi in stari, mladeniči, možje in dedki. Z ramo ob rami k istemu cilju. To je po moško. Pot svobode je le skupna.

Duhovni odmik za očete, hčere in sinove

OČETOV BLAGOSLOV

Nazarje, 19.-21. avgust 2022

Vodi: p. dr. Viljem Lovše s sodelavci

Vrli oče, ker bo žena vesela, pripelji s seboj dva najstnika-najstnici s katerima bi rad vzpostavil lepši in bolj živ odnos. Tudi zanje bo program povezan z našim. Odnos je skrivnost, ki se nikdar ne izčrpa in postaja vedno lepša. V njem ni dokončnih napak, niti dokončnih uspehov. So le priložnosti za rast in poglabljanje čudeža, ki smo: očetje, sinovi in hčere.

SPOMINI PRETEKLIH ODMIKOV ZA MOŠKE

NASTANEK ODMIKA ZA MOŠKE

Leta 2007 sva s p. Damjanom Ristićem, ki je mož pobud in idej, ustvarjalne domišljije in široko vključujočih misli, skupaj razmišljala, kaj lahko storiva za naše moške. Sestavila sva okvirni načrt in program za odmik za moške, ker moški ne hodijo na duhovne vaje.

POGOVORNE ODDAJE O ODMIKIH ZA MOŠKE

Odmiki za moške

Odmiki za moške

Odmiki za moške
Search video...
Novi pastoralni izzivi  med resnično in lažno moškostjo

Novi pastoralni izzivi med resnično in lažno moškostjo

01:03:13
Play Video
Odmiki za moške

Odmiki za moške

01:00:13
Play Video
Odmik za moške

Odmik za moške

04:41
Play Video