top of page

Znotraj skupine Fabiola obstajajo tri manjše zoom skupine, ki se razlikujejo glede na svojo vsebino. S prijavo v katerokoli izmed njih postaneš članica Fabiole, kjer smo povezane vse ženske iz duhovnih odmikov in udeleženke zoom skupin.

CGP (6).jpg

Zoom skupina 

SKRIVNOST ŽENSKE

Vodi: Karmen Kristan, duhovna voditeljica in spremljevalka

Ženska hrepeni, da bi slišala, da je ljubljena. Ženska, ki je ljubljena, iz tega zavedanja oživlja v svojih grobovih in cveti. Le Bog lahko v polnosti zadosti hrepenenju ženske duše. Le On jo lahko res potolaži in napolni njen ljubezni željan vodnjak brez dna. On je prvi in edini, ki jo vedno brezpogojno ljubi! Ko ženska zajame iz tega vrelca Ljubezni, ne bo več drugih posedovala, ampak se bo lahko podarjala. Ne bo več od drugih pričakovala, da jo bodo osrečili, ampak bo sama izžarevala srečo. Ne bo več iskala potrditve v svetu, ne bo več čakala princa na belem konju. Njeni potreba po ljubeči pozornosti bo  zadovoljena v sprejetju resnične identitete božje hčere, resnične Princese, ki je že osvobojena, že odrešena, že ljubljena za vedno.​

Okvirna vsebina srečanja:

  • različni načini vodene molitve

  • duhovni pogovor glede na določeno gradivo iz vsebine SKRIVNOST ŽENSKE.

  • aktualne vsebine (molitev na pobudo udeleženk, obvestila, odmevi na dogodke ipd.)

Dobrodošla!

Kdaj:
Začetek bo v sredo, 11. januarja 2023 ob 19h.
Zoom srečanja bodo na 14 dni.

  Jan 11, 2023 ob 19h  uvodno srečanje 
        Jan 25, 2023 ob 19h 

        Feb 8, 2023  ob 19h 
        Feb 22, 2023 ob 19h 
        Mar 8, 2023 ob 19h 
        Mar 22, 2023 ob 19h 
        Apr 5, 2023  ob 20h
        Apr 19, 2023 ob 20h
        May 3,  2023  ob 20h zaključno srečanje 

​S prijavo boš dobila povezavo za vsa srečanja in po vsakem srečanju tudi novo gradivo iz teme SKRIVNOST ŽENSKE za naprej.

Vedno bom dan pred srečanjem poslala tudi opomnik.

Hvaležna bom za tvoj dar za moje delo.

Trikrat na leto bo organiziran duhovni odmik za ženske.

Zoom skupina

JEZUS IN ŽENE

Vodi: Karmen Kristan, duhovna voditeljica in spremljevalka

Ob evangeljskih odlomkih Jezusovih srečavanj z ženami bomo odkrivale bogastvo Odnosa v zastonjski Ljubezni. Hočeš tudi ti? Dobrodošla med sestrami, ki se veselimo druga druge, se podpiramo in sprejemamo v spoštovanju.

Okvirna vsebina srečanja: 
- različni načini vodene molitve
- duhovni pogovor glede na določeno gradivo iz vsebine Jezus in žene

Kdaj:

UVODNO SREČANJE BO 4. OKTOBRA 2022.

Vsak prvi in tretji torek v mesecu.

Začnemo ob 19.00 in končamo ob 20.30.

Dobrodošla!

​S prijavo boš dobila povezavo za vsa srečanja in po vsakem srečanju tudi novo gradivo iz teme JEZUS IN ŽENE za naprej.

Vedno bom dan pred srečanjem poslala tudi opomnik.

Hvaležna bom za tvoj dar za moje delo.

 

Trikrat na leto bo organiziran duhovni odmik za ženske.

Zoom skupina 

POT K SVETOSTI

Vodi: Karmen Kristan, duhovna voditeljica in spremljevalka

 

Ko nas Gospod povabi, naj postanemo svete, nas ne kliče k nečemu težkemu ali žalostnemu, ampak gre za povabilo, da bi bile deležne njegovega veselja, da bi živele in z veseljem darovale vsak trenutek svojega življenja, da bo postalo dar ljubezni za druge. V tej skupini bomo spoznavale, kako so v to držo vstopile in jo živele svetnice.

 

Okvirna vsebina:

- različni načini vodene molitve

- duhovni pogovor glede na določeno gradivo iz vsebine Pot k svetosti

Kdaj:

UVODNO SREČANJE BO 11. OKTOBRA 2022.

Vsak drugi in četrti torek v mesecu.

Začnemo ob 19.00 in končamo ob 20.30.

Dobrodošla!

​S prijavo boš dobila povezavo za vsa srečanja in po vsakem srečanju tudi novo gradivo iz teme POT K SVETOSTI za naprej.

Vedno bom dan pred srečanjem poslala tudi opomnik.

Hvaležna bom za tvoj dar za moje delo.

Trikrat na leto bo organiziran duhovni odmik za ženske.

ODMEVI ČLANIC 

O ZOOM SKUPINI SKRIVNOST ŽENSKE

Gradiva so mi odprla nove poti za razmišljanje. Imam jih kot učbenik v katerega se vedno znova vračam. Po njih se mi odpirajo nove teme za pogovor z možem, otroci, bližnjimi. Skupina mi je bila potrebna ravno v času, ko se v meni bijejo hudi boji med prevlado mojega jaza, zanikanju Božjega in iskanju vezi z žensko duhovnostjo. Tega mi v mojem življenju in pri delu ki ga opravljam resnično manjka. Tako da je bilo res bogato slišat Sestre.

- Mojca

Vso gradivo je bilo zame dragoceno. Z gradivi sem dobila samozavest, da to kar čutim je ok in da ni z mano nič narobe, če čutim in vidim stvari drugače, kot nekdo drug. Da sem ok takšna kot sem in da se ne rabim ves čas trudit, da bi ustrezala in bila drugim všeč. Da me je Bog ustvaril točno takšno, ko sem z razlogom. Da se sprejmem in uživam v življenju. Da imam to pravico. Dragocene izkušnje drugih žensk. Da smo vse v podobnih izzivih in da smo vse ok.

- Nensi

O ZOOM SKUPINI JEZUS IN ŽENE

Vsa gradiva so mi bila izredno všeč, prav tako tudi vse duhovne vaje. Zelo veliko sem prejela od podelitev v skupini, saj sem včasih videla popolnoma nov, drugačen pogled od mene, ves čas sem intenzivno delala na sebi, odprla so se mi nova spoznanja in sem zelo hvaležna za vse prejeto.

- Slavka

Prejela sem skrbno oblikovana svetopisemska besedila, z globoko vsebino, z razlago, ko sem vcasih kar osupnila in so me vedno znova nagovorila. Me vodila v premišljevanja o sebi in svetu. Skupina me je opogumljala, da nisem sama... počutila sem se del lepega, globoko povezanega občestva v Kristusu, v katerem me je vsaka sestra s svojo zgodbo nagovorila, da sem jo vzljubila. Vzljubila pa sem tudi sebe na novo.

- Jana

bottom of page