top of page
postni spletni misijon 2021 (1).jpg

Hudobija je norost, ki uniči vse udeležence v konfliktu. Zlo, ki ga počnemo drug drugemu je hkrati tudi klic in vabilo k odkrivanju svoje resnične človeškosti in srca, ki ga je Bog ustvaril zato, da bi skupaj z njim ljubilo in podarjalo drugim to, kar smo prejeli.

 

V tem postnem času, nekoliko drugače, želim skupaj z vami moliti in odkrivati smer življenja sredi brezumja vojne in najbolj izkrivljene človeškosti.

  • KRUH BESEDE:

Vsak dan imam za vas na blogu pripravljeno kratko misel ob Božji besedi dneva. Povabljeni, da si svoje razmišljanje ob njej ali to kar vas nagovori zapišete v postni osebni dnevnik.

Povezava

close-up-man-reading-bible-with-cross-hanging-religion-belief-concept – kopija.jpg
  • DUHOVNE VAJE:​

V postnem času vas še posebej vabim, da se udeležite duhovnih vaj, saj lahko s pomočjo odmika od vsakdanjih obveznosti in navad, enodušne podpore skupine in duhovnega programa, vstopite v globljo povezanost z Bogom, s seboj in drugimi.

Povezava 

Okrepčevalnica pri Jezusu - MENI (2).png
  • POSNETKI NAGOVOROV: ​

Na televiziji Eksodus sem posnel kratke nagovore in spodbude za več življenja in veselja nad našo resnično istovetnostjo Božjih sinov in hčera, ki so lahko, če hočejo in v moči Božje brezpogojne zvestobe, med seboj bratje in sestre, drug za drugega, drug z drugim in drug v drugem.

bottom of page