top of page

18.6.2022 – Utvara napihnjenosti

»Kdo izmed vas pa more s svojo skrbjo podaljšati svoje življenje za en sam komolec?« (Mt 6,27)

Nihče izmed nas s svojo lastno skrbjo in prizadevanjem ne more povečati svojo velikost in si podaljšati življenja. Zaskrbljenost zase in vrtenje okrog sebe imata ravno nasprotni učinek. Skrajšata življenje in skrčita telo z raznimi boleznimi in smrtjo. Utvara nadzora in slepilo, da smo mi središče vesolja, nas uniči in izniči tudi druge. Verjetno mi na zahodu sedaj jemljemo to lekcijo. Samo ljubezen oživlja in podaljša življenje za večno. Sebičnost in posedovanje, nadzor in nasilje pa življenje zgolj izpijeta in skrajšata. Lahko sem star čez devetdeset, a če živim zgolj zase in svoj nadzor nad drugimi, potem sem že mrtev in mi bo od življenja ostalo bore malo. Le kar je zajeto v ljubezni ostane za vedno.


62 views1 comment

Recent Posts

See All

1 Comment


Zoran Štros
Zoran Štros
Jun 18, 2022

...

LUKA 23,46 –

predajem duh svoj =======

LUKA 23,46

I povika Isus iza glasa: "OČE, u ruke tvoje predajem DUH svoj!" To rekavši, izdahnu. -------------- OTAC = Bog Jedini Otac YHVH ! SIN Gospodin Yehoshua je UMRO. Bog Jedini Otac YHVH NE može umrijeti! KOME SIN predaje svoj duh? Bogu Jedinome Ocu YHVH!

--------------


PSALAM 31,6 U tvoje ruke duh svoj predajem: otkupi me, JAHVE, BOŽE vjerni. ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

SVI predaju DUH Bogu Jedinome Ocu YHVH. ---------------- BROJEVI 27,16

"Neka JAHVE, BOG DUHOVA U SVAKOM TIJELU,

postavi čovjeka nad ovom zajednicom ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, Bog Jedini Otac YHVH je i BOG od svakog duha u svakom tijelu jer je Jedini Stvoritelj svakoga tijela.Like
bottom of page